Snart dags för Hjortsberga Samhällsförenings årsmöte

Nu stundar det snart nytt år, och en ny mandatperiod i Hjortsberga Samhällsförening. Inför kommande årsmöte någon gång i feb-mars, har jag haft möte med valberedningen den gångna veckan. Valberedningen har till uppgift att ta fram och föreslå kandidater till kommande verksamhetsår, och vi har ett par lediga platser att fylla.

//Micke Ljunggren, ordförande

Valberedningen

Undertecknad och Boo Andersson är föreningens valberedning med uppgift att både på kort och lång sikt se till att föreningen har en styrelse och andra funktionärer som verkar för samhällets bästa.
Så om vill Du jobba för ett attraktivt Hjortsberga, kunna påverka framtiden här i samhället eller bara stötta föreningens arbete så fundera på om det inte är dags för Dig att engagera Dig i styrelsen eller ta ett mindre uppdrag utan styrelseplats men med styrelsen som ”uppdragsgivare”? Styrelsen har ca 8-10 styrelsemöten per år och man väljs för ett år i taget.
Genom samhällsföreningens engagemang är vår badplats i Los ren och trevlig att vistas på, vi röjer lite sly och bevarar sjöutsikten på vår fina strandpromenad, vi arrangerar bland annat påskpromenaden, familjedagen och ser till att julgranen sätts upp varje år och en massa annat. Samhällsföreningen driver en hemsida, www.hjortsberga.se, en egen Facebookgrupp, grannsamverkan osv. Det finns med andra ord något för alla.
Du kanske rent av har flera goda idéer på vad föreningen kan göra?
Är du nyinflyttad? Det här är ett jättebra tillfälle att lära känna både samhället och dess invånare, och nya friska tankar är alltid välkomna.
Låter detta intressant så kontakta antingen mig på e-post r.bladh[at]bahnhof.se alternativt på telefon 070-308 90 65 eller stoppa mig eller Boo när Ni möter oss i samhället.

”Tänk inte på vad samhällsföreningen kan göra för Er, utan vad Ni kan göra för samhället”

//Rolf Bladh, valberedning